Ronde van Zwitserland

Door zijn vele beklimmingen en haar tijdstip is de Ronde van Zwitserland een b. Het is bij Quick-Step-Alpha Vinyl in de Ronde van Zwitserland niet alleen uitkijken naar Remco Evenepoel maar ook naar de werken van Louis Vervaeke.


Tour De Suisse 2015 Stage 4 Results Cyclingnews Com Pro Cycling Cycling Road Cycling

Met twee etappezeges was Mathieu van der Poel de ster van het eerste deel van de 8-daagse race.

. Parcours beklimmingen tijden en favorieten Etappe 1 zondag 12 juni 2022. Ronde van Zwitserland 2021. Ronde van Zwitserland 2022.

Criterium du Dauphiné Machtsvertoon van Jumbo-Visma in slotetappe Vingegaard pakt dagzege. Van 12-19 juni treffen diverse favorieten voor de Ronde van Frankrijk elkaar in de. Vandaag verwerken de coureurs in de Ronde van Zwitserland een heuvelrace.

19 hours agoVoor Ion Izagirre van Cofidis was de openingsdag van de Ronde van Zwitserland een dag om snel te vergeten. De 36-jarige Nederlander is bezig aan. De vierdaagse ronde is intussen geüpgraded van een 21- naar een 2Pro-koers en begint op zaterdag 18 juni in Vaduz en eindigt op dinsdag 21 juni in Lantsch.

Cor Vos Adam Yates Daniel Felipe Martínez Remco Evenepoel Peter Sagan en Aleksandr Vlasov zijn enkele van de grote namen op de. De Spanjaard kwam pas als 150e over de finish in Küsnacht op. In de rit tussen Küsnacht en Aesch moet net als gisteren zon 2700 meter.

De Ronde van Zwitserland is daarin een belangrijke pijler richting La Grande Boucle. 20 hours agoNa de zege van Stephen Williams gaat de Ronde van Zwitserland verder met weer een serieuze etappe. Van 12 tot en met 19 juni wordt de Ronde van Zwitserland verreden.

Richard Carapaz won de 84e editie van de Ronde van Zwitserland terwijl Rigoberto Uran en Jakob Fuglsang als tweede en derde finishten. Küsnacht - Küsnacht 178 km Rustig inkomen zat er absoluut niet in voor. De 5e etappe van de Ronde van Zwitserland serveert in de tweede helft een spervuur aan klimmetjesDe laatste top 21 kilometer à 83 ligt op 8 kilometer van de meet en.

De Ronde van Zwitserland gaat maandag verder met een etappe van 198 kilometer tussen Küsnacht en Aesch. Volg de Kusnacht - Aesch etappe en zie welke renners in vorm zijn tijdens Ronde van Zwitserland. De wedstrijd vindt plaats in de derde week van juni.

Wed op Zwitserland - Ronde van Zwitserland Wielersport en al de meest up-to-date Zwitserland - Ronde van Zwitserland odds op BetFIRST. 24 Heures du Mans. Een VPN is niet alleen nuttig om de Ronde van Zwitserland in het buitenland te volgen.

Onderweg moeten de renners vier keer een lus van 457 kilometer. Eurosport is jouw bron voor Wielrennen nieuws. Drie beklimmingen twee van tweede categorie één van derde.

De Tour de Suisse startte op zondag 6 juni 2021 en finishte op zondag de 13e. Ronde van Zwitserland 2022. Ronde van Zwitserland voor vrouwen.

Live verslag etappe 2. Ronde van Zwitserland Williams snelste in sprint in groepje favorieten en is eerste leider. Krijg update over de laatste Ronde van Zwitserland actie en vind artikelen videos en analyse op één plek.

Ronde van Zwitserland 2022. ZLM Tour 20-jarige Olav Kooij wint slotetappe en eindklassement. Net als vorig jaar heeft de Ronde van Zwitserland ook een vrouwenwedstrijd.

Dit jaar begint de Ronde van Zwitserland niet met een proloog maar met een rit van 178 kilometer. Cor VosKlimmen en tijdrijden daar draait het wat betreft de eindzege om in de Ronde van Zwitserland. Na de Tour de France de Giro dItalia en de Vuelta a España geldt de Ronde van Zwitserland in het peloton een beetje als de vierde grote ronde van het seizoen.

Marc Reef neemt in die rittenkoers plaats in de ploegleiderswagen. 2 days agoEtappe 1. Na de Challpass - 62 kilometer à 55 en met de top op 14.

Vanaf 2011 behoort hij tot de UCI World Tour. 1 day agoDe Ronde van Zwitserland is een van de grootste voorbereidingskoersen op de Tour de France. De renners overwinnen 4208 hoogtemeters en die zijn verdeeld over hele lappen vals plat en.

De jonge Noor liet zijn medevluchters achter op de laatste klim van de. De 5e etappe van de Ronde van Zwitserland serveert in de tweede helft een spervuur aan klimmetjes. De laatste top 21 kilometer à 83 ligt op 8 kilometer van de meet en de laatste 2 kilometer stijgt met 35.

Sinds 2005 was de Ronde van Zwitserland onderdeel van de UCI ProTour. De jonge Noor liet zijn medevluchters achter op de laatste klim van de. 1 day agoDoor Niels Bastiaens.

1 day agoRonde van Zwitserland 2022. Maak Eurosport jouw bron voor het laatste wielernieuws. Je kunt op deze manier de ronde.

19 hours agoAndreas Leknessund 23 heeft de mooiste zege uit zijn carrière behaald in de Ronde van Zwitserland. 24 uur van Le Mans. De meerdaagse wielerwedstrijd Ronde van Zwitserland Tour de Suisse wordt sinds 1933 jaarlijks verreden in Zwitserland.

In de 6e etappe is het buffelen geblazen. Gratis de Ronde van Zwitserland kijken met een VPN. De strijd spits zich toe op het.


Team Sky Photo Gallery Tour Stage Seven Gallery Mark Cavendish Cycling Photos Cycling


2019 Maximilian Schachmann Wins 5th Stage Catalonie 29 Mrt


Vandaag In De Ronde Van Zwitserland Gotthardpass Beautiful Roads Dangerous Roads Places To Visit


Hennie Kuiper Wins The 1985 Milan San Remo Milan Juan Fernandez Milano


Tour De Romandie 2013 Prologue Cycling Weekly Cycling Photos Professional Cycling Cycling Weekly


Elia Viviani Wint 4e Etappe Van De Ronde Van Zwitserland En Tevens Nr 38 Vd Ploeg


Tour De Suisse 2015 Stage 4 Results Cyclingnews Com Cycling Race Tom Dumoulin Alpecin


Tour De Suisse 2015 Stage 4 Results Cyclingnews Com Cycling Race Mens Cycling Pro Cycling


Team Quick Step Floors Bike Team Cycling Team Cyclist


Kletsnatte Vierde Etappe In Ronde Van Zwitserland Is Prooi Voor Christopher Juul Jensen 2018 Zwitserland


Rui Costa Wielrenner Wikipedia Zwitserland


Tour De Suisse 2016 Stage 1 Results Cyclingnews Com Cycling Tour Tours Stage


2011 Trui Aa Drink Leontien Van Moorsel Gesigneerd Trui


Tour De Romandie 2013 Prologue Cycling Weekly Cycling Photos Professional Cycling Cycling Weekly


Peter Sagan Bora Hansgrohe Racing Cyclist Sagan Cycling


Klein Zwitserland Mortsel Wandelen Vakantie Zwitserland


Laurent Fignon Cyclisme Laurent Fignon

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel